Het stamboeksecretariaat

Het stamboeksecretariaat

Bij de N.V.v.K. is het stamboeksecretariaat belast met het bijhouden van het stamboek, het uitgeven van stambomen en het bijhouden van de eigendomsregistratie.

Medewerkers van het stamboeksecretariaat:

Mirjam Smit (stamboeksecretaris)
Bosweg 33
2802 NN Gouda
Tel. +31 182 795437 (tussen 17.00 en 21.00 uur)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jorien Versteeg (eigendomsregistratie)
Adriaan Schuurmanlaan 21
2343 LD Oegstgeest
Tel. +31 6 43460676
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste leden van de NVvK,

Wegens zomervakantie is het stamboek gesloten vanaf 21 augustus! Vanaf 16 september ga ik weer verder met het behandelen van aanvragen.

Wees dus op tijd met het indienen van je aanvragen én let goed op dat deze compleet worden ingestuurd, dus inclusief chipnummers en bijlagen. Onderaan de kopie aanvraag (pdf), die je bij de bevestiging van je aanvraag in je mailbox ontvangt, staan de bijlagen genoemd. Controleer dus goed of de bijlagen daar genoemd staan, als dat niet zo is zijn ze niet door mij ontvangen. Mail ze bij twijfel gewoon voor de zekerheid naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvragen die voor 15 augustus worden ingediend handel ik nog voor mijn vakantie af. Voor aanvragen die tussen 15 augustus en 20 augustus worden ingediend doe ik mijn best, maar kan ik die garantie niet geven. Aanvragen van 20 augustus en later worden vanaf 15 september in behandeling genomen.

In deze periode ben ik per mail en telefonisch niet bereikbaar. Neem voor dringende vragen contact op met Jorien Versteeg van de eigendomsregistratie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij kan mij indien nodig bereiken.

Ik wens iedereen alvast een fijne zomer!

Groetjes,
Mirjam